Kosár
Keresőtávcső.hu vadász- és sport optika

Univerzális mobiltelefon-tartó okulárra

SKU: 02764
Szállítási költség : 1 490 Ft-tól
✔   Készleten
4 800 Ft

Univerzális mobiltelefon-tartónk hasznos kiegészítő ha spektívben, csillagászati távcsőben vagy mikroszkópban látott képet mobiltelefonnal szeretné az okuláron keresztül megörökíteni. Az eszköz telefontartó részegysége 54 - 90 mm között állítható a mobiltelefon szélességének megfelelően. Okulárrögzítő része 28 - 47 mm közötti külső átmérőjű okulárra erősíthető fel.

Az XL méretű változat 32 - 62 mm külső átmérőjű okulárra tehető rá, telefontartó részegysége ennek is 54 - 90 mm közötti szélességű mobiltelefonhoz állítható.

Az adapter erős váza stabilan rögzíti az okulárt, ám a puha szivacsos kialakítás kíméli is mind a mobiltelefont, mind az okulárt. Szabványos 1/4"-es menetének köszönhetően fotóállványokra is feltehető. 

A mellékelt képek egy Scopium Junior sztereo mikroszkóp és egy Lenovo S1La40 mobiltelefonnal készültek okuláron keresztüli fényképezéssel. Az első két kép egy 1000 Ft részlete, a madárfejet az 5 Ft-os érmén láthatjuk, a harmadik képen látható részlet a 2000 Ft-os bankjegyen található.

2"-os okulárokhoz és spektívekhez inkább az XL-es változatot javasoljuk!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.