Kosár
Keresőtávcső.hu vadász- és sport optika

Pulsar Axion 2 XQ35 hőkamera

03868 • Pulsar Axion 2 XQ35 hőkamera
Videó/fotó készítés, WiFi-s vezérlés okostelefonon keresztül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
641 600 Ft
✔  Készleten

A Pulsar Axion 2 XQ35 a Pulsar legújabb kompakt méretű de nagy tudású és nem utolsó sorban kedvező árú kézi hőkamerája. Kiemelkedő 1300 méteres detektálási távolságával hasznos társa a vadászoknak, rendvédelmi, őrző-védő feladatokat ellátó szervezetek tagjainak, de természetesen a civil szférában is használható.

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása, 384x288 pixel, .a hőkamera AMOLED kijelzője 640x480 felbontású képével szépen megmutatja a részleteket. Az AMOLED technológia előnye hogy az LCD-nél jóval alacsonyabb hőmérsékleten sem sötétül el,  -25°C és +40°C között kiválóan használható az LCD kijelzőknél lényegesen szebb, természetes hatással. A képfrissítés frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, még a gyorsan mozgó megfigyelt objektumok esetén is (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Időjárásálló IPX7-es védettségű váza tartósan védi a kifinomult elektronikát.

4900 mAh- akkumulátora (APS5) a használat módjától függően akár 9-11 órán keresztül is képes működtetni a hőkamerát, de külső 5V-os (USB-C) áramforrásról is használható. Alap 2x nagyítása digitálisan 8x-re növelhető és még mindig fontos részletek láthatóak a kijelzőn. A Pulsar Axion 2 XQ35 kép és videó felvételt képes készíteni, utóbbi esetben állapotjelző led villogó fénye is informál a felvételkészítés tényéről. Abban az esetben, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 10%-alá csökken, az állapotjelző zöld fénye pirosra vált.  

A Pulsar Axion 2 XQ35 kézi cserkelő hőkamera kézreálló, csúszásmentes burkolatával jó fogást biztosít amelyet a kézi rögzítő pánt tovább fokoz. Nem csak kézből használható, hanem fotóállványra is felrögzíthető a tartozék fotóállvány L-adapter segítségével. Ez a funkció azért is hasznos, mert a hőkamera képes  WiFi-n keresztül kommunikálni okostelefonunkkal. Nem csak az eszköz által közvetített élőképpel kényezteti el gazdáját, hanem egyben a távvezérlésére is lehetőséget biztosít. 

A csomagban a készüléken és szövettokján kívül fali töltőt, USB-C kábelt, fotóállvány L-adaptert, valamint a tartozék APS-5 akkumulátort találjuk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Hőfelbontás (NETD): 40 mK
Pixelméret: 17 µ
Nagyítás (alap): 2 x
Nagyítás (digitális): 2-8 x
Kijelző felbontása: 640 x 400 pixel
Érzékelési távolság: 1300 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Működés időtartama: 11 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 152 x 50 x 74 mm
Súly: 300 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.