Kosár
Keresőtávcső.hu vadász- és sport optika

Hikmicro Lynx PRO LE10 hőkamera

SKU: 03905
Szállítási költség : 1 490 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év (szenzor: 10 év)
164 900 Ft
254 200 Ft

A Hikmicro Lynx PRO LE10 hőkamera egy sokoldalú, kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászat során vagy az állatok megfigyelésére de ezen túlmenően hasznos lehet biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A Hikmicro Lynx PRO LE10 a Hikmicro Lynx LC06 hőkamerához képest főként nagyobb felbontású érzékelőjével, megnövelt észlelési távolságával, valamint tágabb zoom tartományával tér el a legkisebb modelltől. 

 A 720 x 540 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, mindezt a hőkamera 50 Hz képfrissítéssel, tehát akadozás mentesen mutatja. A Hikmikcro Lynx PRO LE10 hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés (1.5 méter puha talajra) és vízálló (IP67), ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. Akár 458 méter távolságból észlelhető egy ember vagy egy szarvas méretű objektum (a tényleges azonosítás ennek a távolságnak körülbelül az egyharmada). Alap, 1 x nagyításának köszönhetően hatalmas látómezeje van, a nagyítást digitális úton akár 8 x -ra is beállíthatjuk. 

A Hikmicro Lynx PRO LE10 beépített akkumulátorának segítségével WiFi használatával több mint 6 órán keresztül, anélkül akár 8 órán át folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A készülék a tartozék USB-C kábel segítségével tölthető. Az áramforrásnak legalább 2A töltőáramot kell tudni biztosítani. (pl.: powerbank, hálózati adapter, stb.) Beépített 8 GB memóriájának köszönhetően eltárolhatjuk a készülékben látott képet,sőt videót is készíthetünk.

A kamerán kívül a csomag tartalmazza töltőkábelt, védőtokot, csuklópántot, mikroszálas törlőkendőt, valamint magyar nyelvű kezelési útmutatót.

WiFi-s-kapcsolathoz a HIKMICRO SIGHT magyar nyelvű applikációt kell letölteni, amely Androidos ill IOS felületre is elérhető.

  

  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 256 x 192 pixel
Hőfelbontás (NETD): 35 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 1 x
Nagyítás (digitális): 8 x
Kijelző felbontása: 720 x 540 pixel
Érzékelési távolság: 458 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCOS 
Látómező (fok): 18 x 13.5 °
Látómező (@ 100 m): 31.2 x 23.5 m
Működés időtartama: 8 óra
Cserélhető akkumulátor: Nem 
Méretek: 158 x 61 x 57 mm
Súly: 260 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.