Kosár
Keresőtávcső.hu vadász- és sport optika

Hikmicro Lynx LC06 hőkamera

SKU: 03636
Szállítási költség : 1 490 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év (szenzor: 10 év)
129 900 Ft
159 700 Ft

A Hikmicro Lynx LC06 hőkamera egy sokoldalú, kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászat során vagy az állatok megfigyelésére de ezen túlmenően hasznos lehet biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 720x540 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, mindezt a hőkamera 50Hz képfrissítéssel, tehát akadozás mentesen mutatja. A Hikmicro Lynx LC06 hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. Akár 219 méter távolságból észlelhető egy ember vagy egy szarvas méretű objektum. Alap, 0.6x nagyításának köszönhetően hatalmas látómezeje van, a nagyítást digitális úton akár 4x nagyobbra is beállíthatjuk. 

A Hikmicro Lynx LC06 beépített akkumulátorának segítségével WiFi használatával több mint 7.5 órán keresztül, anélkül akár 10 órán át folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A készülék a tartozék USB-C kábel segítségével tölthető. Az áramforrásnak legalább 2A töltőáramot kell tudni biztosítani. (pl.: powerbank, hálózati adapter, stb.) Beépített 8 GB memóriájának köszönhetően eltárolhatjuk a készülékben látott képet,sőt videót is készíthetünk.

A kamerán kívül a csomag tartalmazza töltőkábelt, védőtokot, csuklópántot, mikroszálas törlőkendőt, valamint magyar nyelvű kezelési útmutatót.

WiFi-s-kapcsolathoz a HIKMICRO SIGHT magyar nyelvű applikációt kell letölteni, amely Androidos ill IOS felületre is elérhető.
  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 160 x 120 pixel
Hőfelbontás (NETD): 35 mK
Pixelméret: 17 µ
Nagyítás (alap): 0.6 x
Nagyítás (digitális): 1 / 2 / 4 x
Kijelző felbontása: 720 x 540 pixel
Érzékelési távolság: 219 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCOS 
Látómező (fok): 24.66 x 16.5 °
Látómező (@ 100 m): 42.5 x 28.6 m
Működés időtartama: 10 óra
Cserélhető akkumulátor: Nem 
Méretek: 158 x 61 x 57 mm
Súly: 250 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.