Kosár
Keresőtávcső.hu vadász- és sport optika

Armytek Crystal multifunkciós lámpa

SKU: 04016
Szállítási költség : 1 490 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
10 300 Ft

Az Armytek Crystal multifunkciós lámpa, szinte az élet minden területén kitűnően teljesít: Kerékpározásra kerékpárra szerelve, vagy ruházaton hordva. Mindenfajta outdoor tevékenység alkalmával, legyen az kirándulás, horgászat akár extrém vizes körülmények között is. Fejlámpa munkára, -szerelésre. Vagy akár kulcstartó lámpaként is kiváló választás, így amikor elmegyünk otthonról sosem maradunk fény nélkül.

A kisméretű, könnyű (34 g) lámpa tulajdonképpen két különböző színnel világítani képes lámpa egy testben. Rendkívül könnyen kezelhető, dupla gombnyomásra válthatunk a piros és a fehér fényű üzemmódok között ugyanakkor mindkét módban külön-külön megjegyzi a legutóbbi üzemmódot amelyekből négy folyamatos fényű különböző teljesítményű és egy villogó üzemmódot választhatunk színenként. Véletlen bekapcsolás elleni védelmét 4 másodperces folyamatos gombnyomással aktiválhatjuk.

Üzemmódok Teljesítmény fehér fénynél Teljesítmény vörös fénynél
Main3 (Főfény 3) 150 lumen 2 óra 15 percen keresztül 30 lumen 3 órán keresztül
Main2 (Főfény 2) 36 lumen 8 óra 10 percen keresztül 12 lumen 9 óra 15 percen keresztül
Main1 (Főfény 1) 5 lumen 54 órán  keresztül 2 lumen 54 órán keresztül
Firefly (Túlélő fény) 0.1 lumen 50 napon keresztül 0.1 lumen 30 napon keresztül
Beacon (Villogó) 150 lumen 1 Hz 9 óra 50 percen keresztül 30 lumen 1 Hz 13 óra 30 percen keresztül

Óriási 140° szórt és 70° spot fénykúpjával egész környezetünket láthatóvá teszi aminek a horgászok és az extrém sportok kedvelői is szeretni fognak. 

Az alapcsomagban található övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk, felszerelésünk számtalan pontjára ráerősíthető, a szintén tartozék fejpánt segítségével pedig teljes értékű fejlámpaként funkcionálhat, így használatakor mindkét kezünk szabad marad, valamint rollerre, -kerékpárra rögzítéshez is találunk az alapcsomagban két rugalmas masszív  gumigyűrűt.

A vörös fény nem zavarja az éjszakai látásunkat, kiváló térképolvasáshoz, akár csillagászati észlelőlámpának is, sőt az állatok jelentős része számára is alig látható, ugyanakkor az emberek számára a villogó vörös fény kellően figyelemfelkeltő hatású.

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés az Armytek Crystal multifunkciós lámpánál is tetten érhető. IP67-es besorolású por és vízvédelme 1 méter mélységű vízbeesésnek is ellenállóvá teszi, de azért nem vízalatti használatra tervezték, 30 percnél többen nem tölthet vízben. Sőt a gyártó szerint 10 méter magasból történő leejtést is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

A készülék töltésére szabvány Micro USB-csatlakozót használhatunk (töltő, kábel nem része a csomagnak) és nem csak tölthető, de közvetlenül powerbankról üzemeltethető is!

Figyelem: Tilos a készüléket 0 fok környezeti hőmérsékleten és az alatt tölteni.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus:
Max. fényáram: 150 lumen
Max. fényerő: 36 candela
Max. hatótávolság: 12 m
Áramellátás:
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge: 70°/140° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 63 x 42.6 x 14 x 8 mm
Súly (elem nélkül): 34 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.